2009-01-29

Fredagstema - Månadens fynd

Det är inte ofta jag köper skor. Jag är inte som somliga, som har en halv garderob med skor. Just nu använder jag faktiskt bara två, säger två par.
Det ena är mina gympadojjor som jag har när jag är ute och promenerar och är på gymmet.

Det andra paret är inte bara månadens fynd utan kanske kan vara ÅRETS FYND, och då är vi bara i slutet av januari!

Här har vi underverken:

Jag köpte dem när söta syster S med familj var här och det är banne mig det bästa jag gjort på länge. Alltså, I Löööv dem!
De är så himla sköna att det borde vara förbjudet.
Jag har dem jämt. Så fort jag går ut så åker de på.
Glömda är mina andra skor som jag var så nöjd med när jag köpte dem.

De står där i garderoben. De skäms, samlar damm och undrar förmodligen vad de gjort för fel när jag inte använder dem längre. Men det är ju inte deras fel att jag har hittat det ultimata paret skor!
Och i det här klimatet kan jag ju använda dem jämt!
Aldrig att jag behöver krångla med vinterkängor (utom när vi ska upp till NY om en månad förstås...) eller knappt gummistövlar. För här går man inte ut om det regnar!
Ha!

Mina skor! De är BÄST! Heja mina skor! Mina skor for president!

Hrm. Jag blev visst lite väl entusiastisk där.
Men ni hajjar. Mina skor är månadens fynd. Punkt.

PS. Glömde att tacka Strandmamman för hennes teman nu i januari. I februari är det Simone som tar över, välkommen!

18 kommentarer:

Desiree sa...

Låter som ett riktigt kap Victoria. Jag tycker de var riktigt snygga. Precis sådana skor gillar jag. Jag går sällan i högklackat och det är viktigt att skor är bekväma. Det är alltid toppen då man hittat ett par skor som är riktigt bekväma och som man verkligen stormtrivs i. Ha en riktigt trevlig helg med dessa skor.

anna of sweden sa...

Grattis till århundradets skoköp (snygga var de också!). Och grattis till att leva i ett klimat där
man kan använda sådana skor året om!

Marianne sa...

Hahahaha! Nä, jag tror jag föredrar Obama for president!

Dina skor ser till och med sköna ut, och är ovanligt snygga för att vara ett par supersköna skor.

Hmm, i dag blir jag tvungen att köra högklackat. Hjälp!

Kram!

Grekland nu sa...

Ser jättesköna ut. Och visst är det praktiskt när man kan använda ett enda par nästan jämt. Jag är heller ingen sån som samlar på massor med skor, hitter jag ett par som är bra så kör jag med dom tills dom är slut...

Erica sa...

Skorna ser väldigt sköna ut. Precis något som jag skulle kunna köpa :) Jag tycker det är så tråkigt att köpa skor, att jag bara gör det när det behövs :) Och då ska det vara skor som är sköna att gå mycket i.

Hoppas du får en bra dag!

Annika sa...

Vi hajjar!!
Kanske bode man införskaffa ett par victorias skor for president!Det låter nästan så!
Säger en som VERKLIGEN har halva garderoben full med skor :-)

Fritt ur hjärtat sa...

Jag hör ju till dem som har en hel garderob med skor. Kanske beror det på att jag inte hittatd e där än:-)
Din entusiasm är obetalbar!

Taina sa...

Här är en till som inte riktigt fått till det, det där med skor vill säga. Jag skulle passa bra på "What Not To Wear" och de skulle fundera bra länge när jag försöker förklara att "ja men en gång var de snygga också men nu är dom om bara sköna..." Så ett STORT grattis till ditt fynd. Önskar jag kunde hitta ett sånt fynd.
Ha en skön helg!

Christel sa...

Vill ha sådana...mina fötter vill inte ha obekväma skor, och dina ser helsköna ut! Jag förstår dig precis, man blir rent kär i sköna och snygga skor!

Anne sa...

Jättefina, jag gillar stilen och tycker om den här looken. De ser oerhört sköna ut också, bekväma OCH snygga. Allt i ett. Varifrån är de?
DSW tycker jag är den överlägset bästa skoaffären i USA.
....så ni ska till NY om en månad, semestertripp?

Fröken Anki sa...

Visst ar det ett par Sketchers va? Jag har ocksa sana. Tva par faktiskt! Urskona! Anvands mycket nar vadret tillater haruppe.

Ha en bra helg!

Saltistjejen sa...

Ah! Är det möjligen av märket Sketchers????
De ser ut som Sketchers-skor och det är mitt favoritmärke här i USA! Jag har ehurrrmmmm flera par skor som är just Sketchers allt från skor nästan likadana som dina presidentskor här, till sneakers (två par ett par mer somriga och ett par lite mer vintriga) samt några prickiga tygskor också. Jag gillar alla såååå mycket!
Haha, annars är jag som du och köper inte ofta skor. har inte särksilt många par alls. Använder mest sneakers eller andra sköna skor. Typiskt mer praktisk än moderiktig,,,, ;-)
Men det lär du få se om vi kan träffas när du drar på dig vinterkängorna i NYC! :-)
Kramar!

Ann-Marie sa...

Måste fråga samma sak som Fröken Anki, är det Sketchers? Jag köpte nämligen två par när familjen var till Orlando i somras, men; jag kan inte använda skorna. Jag har aldrig haft anlag för fotsvett, men i de här skorna, uuuhhh; jag bara storknar. Så det blev ett par jättesköna veckor, men sedan hamnade de i klädkammaren, och där står dem, nästan helt orörda. Sorgligt, men sant. Det var de skönaste skorna jag har köpt på länge.

m family goes västerut sa...

Om man visar ett fynd måpste man väl också berätta vad de kostade? Det tycker jag vi bestämmer om det inte redan är lag på det!

Moster Mjölgumpa sa...

Ja de var fina. Precis den höjden på klack som jag klarar av att gå i;-)

Anna sa...

Hej!

Jag har skapat ett litet forum som jag kallar Smågodis (http://smagodis.getforum.org) för svenska tjejer bosatta i Nordamerika eller intresserade av USA/Canada i allmänhet och kanske planerar att resa eller flytta hit. Till skillnad från SWEA och Svenska Mammor, så är det gratis.

Jag fick idéen då jag dagligen läser svenska bloggar från USA, där vi alla delar med oss av tips och information i kommentar fälten, men eftersom inte alla har en blogg så kommer ett forum till bra användning. Namnet Smågodis,
eftersom vi saknar lösviktsgodis och att det är helt enkelt ett forum med lite gott & blandat!

Själv bor jag i Californien med min man och dotter och har
bott i Canada och USA i snart 12 år.

Om du har en blogg och tycker att Smågodis Forum låter kul,
informera gärna dina läsare så vi kan nå så många svenska tjejer i USA och Canada så möjligt! Och har du ingen blogg, så skicka email eller skvallra om Smågodis till dina svenska kontakter!

Tack för hjälpen och jag hoppas att vi alla kan knyta lite
kontakter, få lite tips och idéer!

Kram,

Anna

Forum - http://smagodis.getforum.org

Blogg - http://www.thethriftystylist.blogspot.com/

StrandMamman sa...

Grattis till ditt fynd!! Jag är helt förstummad över att man kan klara sig med 1-2 par skor - jag borde skaffa en extra garderob för mina...

Anonym sa...

Hmmm... Ångrar att jag inte också köpte ett par när jag hade chansen...
Tittade förresten på dina flickr bilder. Jösses vad hungring jag blev! Å nu tappade jag aptiten. Någon gjorde nr 2 i blöjan. Och det var inte jag!
Kram Sarah