2009-07-29

Fel på korttidsminnet

Nu går det utför.

Jag packar en låda och tejpar igen den.
När jag sen ska skriva vad den innehåller har jag glömt vad jag packade.

Hjälp.

7 kommentarer:

Saltistjejen sa...

hahahaha!
:-D

Saltistjejen sa...

låter du bli att skriva och sedan blir det en överaskning när ni packar upp....?! ;-)
Ni kan ha gissningstävling i familjen med fina priser.

S w e F l o sa...

Alltså, detta börjar bli ett problem för mig, helt klart Alzheimer varning ibland. Känns väldigt jobbigt, men samtidigt så blir jag lite fnissig, för det är lite komiskt ibland. Jag kan stå ute i garaget och undra vad sjutton jag gör där. Skulle jag hämta nått? Eller kolal tvätten?? Lite spänning i vardagen blir det ju i alla fall, håller med Saltis!!! Lycka till med flytten, det ska bli spännande att se hur det blir när ni kommit iordning. Kram!

Caipirinha sa...

Så jag är inte den enda som råkar ut för det fenomenet....tack!!

http://chili-flake.blogspot.com/

Anna, Fair and True sa...

Packningen går redan på rutin helt enkelt! :)

Desiree sa...

Mycket att packa inför en flytt helt klart. Hoppas att du snart är klar med all packning av hus och hem. När går flyttlasset?

Victoria sa...

Saltis: Jaaa, en tävling, vilken superidé! Den som vinner tävlingen får välja en sak ur lådan och så får man en extragissning på nästa låda, ha ha!

SweFlo: PRECIS, så där gör jag hela tiden; kommer in i ett rum och vet inte varför jag gått dit! Ibland funkar det att gå tillbaka där jag var innan för att se om något jag ser kan påminna mig om vad det var jag tänkte på då. Fast det förutsätter ju att man kommer ihåg var man var innan förstås, haha! Kram!

Caipirinha: Vi får nog bilda klubb! ;o)

Anna, Fair and True: Ja, något sådant är det nog. Eller gammal hederlig tankspriddhet. Det hjälper väl inte att jag sitter framför TV:n heller antar jag...

Desiree: Ja, det är mycket att packa, det tar aldrig slut! Fattar inte hur mycket prylar vi har... Vi ska vara ute senast den 10:e augusti, så det är en dryg vecka kvar, vet inget exakt datum än dock. Vi hoppas att vi kan få tillgång till huset på fredag nästa vecka så vi kan hinna få det städat och eventuellt lite fixat innan vi flyttar in. Vi håller tummarna.