2009-07-24

Packad

Jag fortsätter och packar (eller, inte just nu precis, klockan är sex på morgonen och jag kan inte sova), jag skulle tippa på att vi nu har uppemot 100 flyttkartonger i garaget och inne i huset. Snart finns det inte fler saker jag kan packa, vi måste ju leva också!

Idag blir det dock ett välkommet uppehåll i packandet, vi ska åka till Tampa över helgen och gå på Busch Gardens, det ska bli kul!

Min strömsladd till datorn har fortfarande inte kommit så jag får trängas med Lång vid hans dator när jag vill blogga. Dessutom fungerar ju inte det trådlösa nätverket så man måste sitta inne i killarnas TV-rum där det alltsom oftast är minst två barn och det är lite svårt att få ro att läsa och skriva blogg då.

Men i början av nästa vecka ska sladden komma, har de lovat. Jag tror det när jag ser den.

4 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Underbart att resa iväg över helgen! Hoppas ni får det bra!
Jag svarade på din fråga om Harry Potter också. på min blogg. Det blev kasnke lite långt o svamligt men det var svårt att fatta sig kort. Iallafall för mig haha! ;-)
Kram!!

Marianne sa...

Ha det jätteskönt i helgen!

Du är duktig du som har packat så mycket det går, redan! Om ni har ett par veckor kvar i gamla huset så är det GOD framförhållning!

Kram!

annieverse sa...

Åh, Busch Gardens! Där var jag som sexåring - det var nästan lika bra som Disneyland, tyckte jag då!

AnnaA sa...

Åh, där var jag för 20 år sen... Och kunde inte dricka det gratis ölet de bjöd på eftersom jag inte fyllt 21. Jaja...