2009-10-22

Fy, dumma byxor! Fy!

Vad trist när man köpt ett par nya fina svarta byxor, och när man tvättat dem inser man att de är såna där "damm-magneter" ni vet, det verkar som om allt ludd inom en mils omkrets sugs till mina brallor och så ser de smutsiga ut igen.

Morr!

6 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Hm det bådar inte gott med tanke på katthåren..... Haha jag ahr vissa kläder som fasiken ser ut som om de vore angora... men det är de inte kah jag säga!!!!!
;-)
Kram!

ps jag har mailat dig på din sunnyswede mail!! :-)

Desiree sa...

Det låter ju inge vidare. Vad är det för tyg? Är det manchester eller bomull? Ja det bådar ju inte gott med tanke på katthåren som Saltis säger. Jag vet faktiskt inte hur man ska göra.

Sporty Spice sa...

Lägg i blöt och torktumla. Då brukar det mesta luddet och katthår försvinna. Sen får man ju se till att aldrig tvätta dem tillsammans med saker som kan ludda av sig.

Ann-Marie sa...

Ja, den tavlan har jag också gjort några gånger. Men efter att vi skaffat våra kattsyskon, Flisan och Gustaf, kollar jag noga vilket tyg det är i kläderna innan jag köper något. Sönerna får absolut aldrig köpa något i marinblått eller svart, för jag vet vem som åker på att göra rent kläderna. Klisterborstar/rullar är ett måste, vi har flera stycken; en står alltid i hallen, en i vardagsrummet där jag eller maken står och stryker, en på jobbet, maken har en i bilen, en i sovrummet och en liten minivariant i handväskan.

Marianne sa...

Och katthår ... Ja torktumlaren är ett absolut måste när man har katter.

anna of sweden sa...

Jag vet precis hur du menar. Så himla irriterande ..! :S