2010-07-30

När det inte blir som man vill

Idag skulle vi in för min andra Methotrexatebehandling, där jag får ligga på sjukhus under fyra dagar. Vi hade tidigarelagt detta till idag istället för på måndag, så jag säkert skulle vara hemma när killarna kommer på torsdag.
Nu visar det sig att mina värden är så dåliga att de inte kan ge mig behandlingen, det de kan göra är att ge mig blod och skicka hem mig och så får vi komma tillbaka på måndag igen.

Nu kanske jag inte är hemma när killarna kommer från Sverige.
Fy fan vad ledsamt.

8 kommentarer:

Saltistjejen sa...

ÄLSKADE VIC!!!!!
jag blir skitledsen när jag läser detta. Inser såklart vilken stor besvikelse detta är. Hur länge kommer du då att vara på sjukhuset om du påbörjar behandlingen på måndag? Är det till fredag?Å ditt hjärta måste gråta och längta så mycket efter dina fina killar. Jag minns att jag längtade efter E förra sommaren när hon och M var i Sverige i bara 10 dagar!!!!!!! Och det är ju INGET jämfört med dig och din familj.
Även om det känns tungt nu så försök att trösta dig med att de faktiskt kommer snart ändå! OCH att du kan krama om dem även om du måste tillbringa mer tid på sjukhuset efter deras hemkomst. En klen tröst kanske, men jag hoppas sååååååå att du snart snart kommer över den värsta besvikelsen trots allt.
Megabamsekramar!!!!

AnnaA sa...

Jamen ååååh... jag blir alldeles... Ja alltså... här sitter jag och har det bra och livet knatar på. Och jag blir så ledsen för din skull och inte hjälper det dig ett dugg.

Men ändå, jag ÄR ledsen för din skull! Men också hoppfull, förväntansfull, förtröstansfull och kärleksfull. För det kommer att GÅ BRA!
Så. Nu vet du att jag vet. Så blir det!

Kram på dig och ha det gött med familjen! :)

Desiree sa...

Åh vad synd. Hoppas att det ändras så att du kan vara hemma då killarna kommer. Om det inte skulle bli så så förstår de säkert dina fina killar. Jag hoppas dina värden snart blir bättre.
stor kram till dig.

mallan sa...

Ååå bästa Vic!
Vad säger man?
Tusen kramar!

josefina sa...

Fy sjutton så dumt. Så jäkla onödigt. Jag hoppas att det löser sig till det bästa ändå. Underbart att du snart får träffa dina småsaker igen !!! Kramar.

Åsa sa...

Livet blir inte allitd som man tänkt sig, det är ett som är säkert, krama om dina fina killar och njut av guldkornet så bra du kan.
Kram Åsa m, familj

Dosiss sa...

Som min bror brukar säga, det är bara att gilla läget men fan vad jobbigt!! Styrkekram!

KARLAVAGNEN sa...

åååh, jag hoppas innerligt att du kan vara hemma och möta dina pojkar när de kommer hem igen!!!