2011-04-02

Lite blandad småpanik

Insåg nu ikväll att jag inte har några byxor som passar att ha på gudstjänsten imorgon. De fina svarta jag har är för stora och så har jag ett par som är som svarta jeans och så ett par vanliga svarta highwater och så har jag en kjol också förstås men fan vad jag ser ut som en tant i den.

Jag provar och provar tills jag blir alldeles svettig och stirrig och tänker att jag nog ska ringa mig sjuk och krypa in under täcket och inte komma fram igen förrän på måndag morgon.

Inser sedan att det inte kommer att vara någon som kommer att bry sig om vad jag har på mig, alla kommer att glo på drottningen och prinsessan i alla fall. Och Lasse Berghagen.

Så det blir förmodligen något som jag trivs i och inte något som gör att jag känner mig som en stolpig kärring, som det kommer bli om det blir kjol och högklackat.

Så. Då var det bestämt.
Men jag har ändå ångest. Tänk om de andra kommer i balklänning, typ!?

5 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Jag tror det kommer bli bra oavsett vad du tar på dig så länge du känner dig "bekväm" i kläderna och som dig själv.
Kraaaam!!!

Desiree sa...

Helt rätt Victoria. Alla kommer att glo på drottningen och princessan. Man får vara glad att man inte är dem och måste se strålande ut hela tiden. Du hade ju den fina vita blusen eller hur. Så kör något neutralt och bekvämt som nederdel så blir det nog bra.
Kram!

Josefina sa...

Känner igen den där känslan! Som sagt, ta ngt du känner dig bekväm i, så blir det bäst. Kram.

Petra G sa...

Jo,du Victoria.Det är inte lätt vi har nog alla lite panik.Jag har frågat några ,men fick inget svar om vad dom ska ha på sig.Jag vet att vissa kommer i Sverigedräkten.Jag hoppas ingen kommer i balklänning.Jag har super ånges också.Det är att prova allt jag har nu på morgonen.Men jag håller med dig,man måste känna sig som sig själv annars blir man inte fin ändå.Det blir jättebra ska du se.Vi ses snart.

Victoria sa...

Saltis: Helt rätt! Kram!!

Desiree: Så sa vi också, att det måste vara jobbigt att vara en sån offentlig person och vara så vacker jämt. Inte läge att gå ut i pyjamasen och kolla posten, precis! Kram!

Josefina: Jag tog mina svarta jeans, det blev jättebra, om än lite varmt..! ;o)


Petra: Du var jättefin i din klänning!!