2011-04-03

Visst sörru

Vet ni vad man kan göra när man egentligen ska försöka välja kläder inför uppträdandet idag?

JO PRECIS VAD SOM HELST!!

Jag har ätit frukost (ja det måste man ju annars dör man), kollat om det fanns någon choklad i skafferiet (nej det fanns det inte idag heller, vad är det för dålig service här egentligen?), kollat vad klockan är i London (tjugo i tre), kollat vädret i London (15 plus och regn), försökt få igång TV:n men den strejkar och bara blinkar (jag kan höra vad de säger men jag vill titta på TV, inte lyssna på TV), kollat in alla mina favvobloggar, kikat på Expressen och Aftonbladet, väckt barn och slutligen blev jag så desperat att jag organiserade om min körpärm, kastade en massa papper jag hade dubletter av och la julsånger i en mapp och diverse annat i en annan. Det är ju tramsigt att ha julsångerna med sig när det inte är vinter! Och så blev pärmen mycket lättare när jag bara har psalmerna som vi ska sjunga med mig. Oooo, vad jag är slug.

Jaha, vad ska jag göra nu då? Klockan är kvart i tre i London nu, om någon nu undrade...

Nu går jag och duschar, det tar ju en stund.

PS. Tänk om drottningen får för sig att hälsa, ska man niga då eller??

6 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Hahaaa! Sorry Vic men du är så rolig!
Ang det där med hälsa på drottningen så är det nog tradition att man ska niga, men jag är ju ingen Royalist så jag tycker sådant är tramsigt. men det är JAG det.
LYCKA TILL nu med klädval och kungliga möten!! Om du ser Lasse också så kan du väl alltid snacka lite skärgård med honom...?
KRAAAM!

em sa...

Den som vill niger - vi andra gör det inte!
Margaretha

Desiree sa...

Ha ha du är ju skön. Jag tror det bara hade blivit fel om jag hade provt mig på att niga så jag hade nog bara sträckt ut handen och hälsat med en fin fast handskakning och ett leende. Det borde duga. Så spännande det ska bli att höra om det kungliga besöket när du har fått träffa dem.
KRam!

K-L sa...

Vilken spänning! Jag är mycket nyfiken på hur det hela kommer att gå.

Anne sa...

Hihi, lite pirrig rampfeber tror jag allt nån drabbats lite av ;)
Ska bli spännande höra om hur det gick!!! Berätta sen. KRAMAR

Victoria sa...

Saltis: Som du vet gick allt bra, tyvärr kunde jag inte prata med Lasse... Kanske lika bra det! Jag hade nog inte vetat vad jag skulle säga ändå. :o) Kram!

Margaretha: Tack o lov slapp jag fundera på det. Fast jag dåg både nigningar och "vanliga" handskakningar. Skönt. Man kan göra som man vill! Bra att veta till nästa gång jag träffar dem, haha!

Desiree: Jag skulle nog också bara skaka hand tror jag, skulle jag ge mig på att försöka niga hade jag nog bara trillat omkull! Kram!

K-L: Det gick bra, som du kan läsa i ett annat inlägg! Och det är skönt att det hela är över.

Anne: Ja, jag var allt ganska nervös, men det var helt onödigt. Alla var så proffsiga och det gick som en dans. Kram!!