2011-05-14

Lådleverans

Igår fick vi fler grejor till poolen levererade - pump, lampa, filter och så nån grej som sköter saltet till poolen. Just det där med saltet har jag lite svårt att greppa (det kanske är magi??) men jag tror att man fyller på salt och så förvandlas det typ till nåt som liknar (är?) klor och som håller poolen ren. Finessen är tydligen att det INTE stinker simhall. Jag hoppas också att det är lite snällare för ögonen än en "vanlig" pool, särskilt Elias får väldigt ont av att få klorerat poolvatten i ögonen.

Nåväl.
Jag vet inte om det var alldeles övermåttan slugt att leverera grejorna på en fredagseftermiddag. Nu får prylarna stå där en hel helg och jag är lite orolig att någon ska få långa fingrar, det kan ju hända trots att vi bor i ett område med grindar och övervakning. Själva pumpen kan de rimligtvis inte dra iväg med, men de andra sakerna kan man bara ta under armen och promenera iväg! Kanske jag ska ta in dem i garaget?

(Ooooh, upptäckte just nåt bra med "nya" Blogger: min uppladdade bild hamnade där jag hade markören, inte längst upp i inlägget som den alltid gjort tidigare! Wo-hooo!)

Jag måste också visa er lådan med lampan i - det ser ut att vara fem lampor, men det är alltså en som ändrar färg. Kolla alltså!


Det ska bli superdupercool att testa!

3 kommentarer:

Malin sa...

Vilka häftiga lampor! Det är så himla fint med poolbelysning på kvällen, kul att kunna ändra färg på ljuset!

Desiree sa...

Jag gillar eran pool mer och mer. Har just visat bilden på poolbygget för C. Han tycker att det ser kanon ut. Om du fixar lite solstolar kall bärs så kommer vi på invigningsfest av poolen. ;-)
KRam!

mallan sa...

Hoppas ni fick behålla alla saker, ser fram emot fler bilder!