2011-11-22

Det blev inget

Det blev inget idag, röntgengrunkan var trasig och efter två timmars väntan kom jag beskedet att vi fick boka ny tid, men då visste de inte när så jag fick åka hem med oförrättat ärende.
De ringde för en stund sedan och jag fick en ny tid imorgon bitti klockan åtta. Skönt att få det gjort och bra att det blev så tidigt eftersom jag ska vara fastande minst fyra timmar innan.

Den där kliniken ligger alldeles i närheten av Whole Foods vid Wellington Mall. Jag var där häromdagen och såg folk lassa sina kundvagnar fulla - hur har de råd att veckohandla där?? För samma pris som tre fulla kassar med mat på Publix får man sju små grejor skramlandes runt i botten på en återvunnen papperskasse på Whole Foods.
Ekologiskt i all ära, men jag vet var jag väljer att handla.

På tal om inget så kom jag på att det var länge sen jag hade en bild på mig själv, så här kommer en!- Posted using BlogPress from Victorias iPad

Location:Finamore Cir,Lake Worth,USA

5 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Tråkigt att du måste vänta ytterligare en dag men skönt att det blev såpass tidigt ändå som du sa.
Jag försöker handla ekologiskt. Men det blir inte 100% eftersom organic fortfarande är så otroligt mycket dyrare. Inte allt, men mycket. Ibland är det 3 x dyrare än "vanlig" mat. Men visst försöker jag som sagt.
Lycka till imorgon och jag fortsätter hålla mina tummar!!!
KRAM!

Josefina sa...

Fy så tråkigt att inte få göra det man förberett sig för att göra. Men jättebra att du fick en ny tid så snabbt. Du är jättefin! Gillar din frisyr!

SweFlo sa...

Irriterande! Ja Whole Foods ligger för långt borta för att det ska bli mer än någon gång då och då... men som sagt, svindyrt! Publix här bra mat och bra priser också! CVar precis där och betalade en hel förmögenhet dock, eftersom jag handlad emassor av frukt och grönt. Trist att det som är nyttigt oftast är dyrt!

Desiree sa...

Forsätter att hålla tummarna för dig. Bra att du fick en ny tid så pass snabbt så att du får det överstökat. Det är så himla tärande att gå med en gnagande oro. Men det ska nog gå fint men ändå skönt när det är över.
Jag skulle inte ha råd att veckohandla på Whole Foods. Kanske var de där och lyxade på inför Thanksgiving?
Jättefin bild på dig. Jag gillar din frisyr också. Den klär dig väldigt fint.
Kram!

Annika sa...

Nej, vilken let-down då du var redo och allt at ta thuren vid hornen.
Håller alla timmar idag istället och är glad att du fick en tidig morgontid.
Jag har ett Whole Foods runt hörnet, och jag håller helt med dig. Fattar inte heller hur vissa har råd att veckohandla där. Dessutom tycker jag faktiskt inte deras kött är ngn höjdare, jag känner flera som fått med sig skämt kött därifrån.
Men annat de har är ju toppen, och butiken är vacker. Men, nej det är inte ofta jag handlar ngt där. Köper ekologiskt i somligt, långt ifrån allt.
DU är superfin!!!
DET är du verkligen!
Kram!!