2011-11-23

Scannad och klar

Sådärja, undersökningen är klar och allt gick bra. Först kollade hon mitt blodsocker, jag tror det var typ 95 och det var så bra så enligt henne. sen fick jag en spruta med någon typ av radioaktivt jox och sen skulle jag ligga alldeles stilla i ett mörkt rum i en timme. En timme!!! Man får inte läsa, inte blogga, inte lyssna på musik, inte kolla på TV. Bara ligga stilla. Nu är jag ganska bra på att bara ligga och låta tankarna fara, men en timme är lite väl mycket, även för mig. Tror faktiskt att jag somnade lite...

Sen var det upp på den smala britsen och in i tunneln. Fram och tillbaka och surr, surr i dryga kvarten och sen var det klart! Jag får resultatet när jag ska till min onkolog (det heter det väl så? Cancerdoktor menar jag) om två veckor.
Det känns bra att ha det avklarat.


- Posted using BlogPress from Victorias iPad

5 kommentarer:

Josse sa...

Vad bra att det är gjort nu! Att vara helt stilla i en timme känns svårt! Man vill ju liksom sysselsätta sig med ngt! Grattis till att det är fixat + kram!

KARLAVAGNEN sa...

Härligt att det är gjort. Men fick du inte gå på toaletten? Så nu kan man säga att du ser lite strålande ut kanske? ;-)

Saltistjejen sa...

Vad skönt att det är gjort nu!!!!
Och en timme! jag hade garanterat somnat! ;-)
KRAM!

Desiree sa...

Skönt att det är överstökat. Nu håller jag tummarna för att även resultaten ser bra ut och du kan lägga detta bakom dig.
Kram!

mallan sa...

Hurra och heja dig! Så skönt att det är gjort!

Hoppas du får svaren snart så jag kan skriva ett ännu större hurra! :)

Ha en fin helg!
Kramar!