2011-11-20

Hallå, Saida...?

Snart är det första advent (vi ska bara "klara av" Thanksgiving först) och jag längtar efter att få släpa fram alla lådor med julpynt som vi har! Om jag minns rätt är det sju eller åtta stora plastlådor, julröda med gröna lock, inköpta på Target för två år sedan.
Elias och jag har också varit och köpt en ny gran, den gamla började bli lite skamfilad. Jag hoppas att missarna har lite mer vett i år (hrm... det sista som lämnar människan är ju hoppet, heter det) och lämnar gran och kulor i fred.

Ett smolk i bägaren dock:
Jag har försnillat mina bästa julskivor! Jag menar, utan julmusik, ingen julstämning!
Främst saknar jag min CD med Ital Skurk, "Fira jul ifred" tror jag den heter och jag köpte den på DesignTorget för ett antal år sen. Sorg och elände. CD-skivorna har varit borta i två år och jag fattar inte vart de tagit vägen!? Jag har letat på alla ställen jag kunnat tänka mig att de skulle ligga och sen på en massa andra ställen där de inte borde ligga och sist på de ställen där det är helt otänkbart att de skulle kunna ligga och ingenstans är de!

Ledsen tjej.

7 kommentarer:

KARLAVAGNEN sa...

åh det är surt när grejer försvinner. Kolla i CD samlingen och Dvd samlingen. Du har inte haft med dem i något swea sammanhang? Eller de låg inte under stolarna i gamla bilen? Ital Skurks skivan kan du köpa via cdon.se och ypperligt tillfälle att din släkt skickar dig en tidig julklapp!!! Hint, hint hint!
http://cdon.se/musik/ital_skurk/fira_jul_ifred_%28deluxe%29-634097

Desiree sa...

Trist att cd skivorna är borta. Kanske kommer de fram rätt vad det är eller kan det vara så att de försvann i flytten? Du får köpa nya eller ladda ner lite ny julmusik. Klart det ska vara lite julmusik då man pyntar.
Kram!

Annika sa...

NEJ vad tråkigt.
Skivor får inte försvinna, särskilt inte gamla älskade julskivor.
Julmusik hör verkligen till pyntet.
Kram!

Anonym sa...

Kollade på iTunes, skivan kostar 99 kr där. // Åsa

Sarahs sanningar sa...

Hörru, haru slarvat bort Lars Vegas så får vi kirra dig en ny! Ingen jul utan Lars Vegas julskiva...
Kram syrran

Victoria sa...

Karlavagnen: Jag har letat ovh letat, överallt. Grrrr! Men jag är för snål för att köpa ny CD för då ska du se at den gamla kommer fram! ;o) Fast jag hittade låtarna på Spotify, OK men irriterande med reklamen.

Desiree: Kanske kommer de fram när jag letar efter något annat!? Inte riktigt samma sak men rätt bra. Kram!

Annika: Precis! Jag har en massa andra skivor, men just julskivorna är helt väck! Just här behöver man all hjälp man kan få för att få till julstämningen. Kram!

Åsa: Ahaaa, 99 kronor är ju överkomligt! Tack för tipset!

Sarah: Näru siss, Lars Vegas håller jag minsann reda på! ;o)

KARLAVAGNEN sa...

VAAAAD? sÄG INTE ATT LARS VEGAS JULSKIVAN (EN KLASSIKER) är borta också). Den går ju inte att få tag i!!!