2015-01-04

Vi tog in på hotell en kväll

Okej. Det kan vara superlyxigt att bo på hotell. Rena, släta lakan. Chokladbit på kudden. En uppsjö av gulliga små tuber och flaskor med allehanda shampoon, balsam och krämer. Handdukar tvättade tusen sinom tusen gånger så de är lena och mjuka. Allt är tyst och lugnt.

Eller så kan det vara rent eländigt.
Sängen är hård som en bräda. Det är lyhört och i rummet bredvid bor en barnfamilj med minst ett barn som inte tycker att det är så värst kul att sova, men att lubba runt i korridoren, det är lajbans det.
Dubbelsängen, som i och för sig är större än den vanliga queenstorleken (alltså, hur kan två vuxna sova i en fjuttig queensize-säng??? Obegripligt.) men som vanligt finns bara ett täcke som man ska samsas om, alltså jag som snurrar som en helikopter om nätterna och krånglar med mitt täcke hit och dit! Det är ju upplagt för sovkatastrof.
Dessutom låter det som ett snälltåg drar rakt igenom rummet när A/C:n kör igång. Och det gör den en gång i kvarten, typ.

Annars är allt bara prima.

Vi har alltså flytt hemmet för en natt för att sova på hotell. Anledningen till detta är att vi idag (söndag) ska gå och se föreställningen AmaLûna med Cirque du Soleil och det ska bli så kul! Vi har sett ett antal olika shower med dem och vi har aldrig blivit besvikna.
Föreställningen börjar halv två så innan dess ska vi masa oss ner till frukosten och käka, packa och checka ut och sen gå och dra en liten stund i Aventura mall innan det är showtime.

Jag hoppas att ni alla får en härlig söndag!

- Posted using BlogPress from my iPad

2 kommentarer:

Lady-G sa...

hej! hittade hit av en slump, jag vill så gärna göra flytten till US, är du gift med en amerikan kanske? :)
Vi tänker att en vacker dag drar vi med till florida.. en vacker dag :)

Victoria sa...

Hej, kul stt du hittade hit! Min man är svensk - vi flyttade hit när han fick erbjudande om jobb här för åtta år sen. Vi sa: "- vi testar i tre år, sen får vi se!" De tre åren kom och gick och vi blev kvar. :o)