2008-01-28

En liten visning

av vårt drömhus:

Klicka HÄR.

För Anne, och eventuellt någon annan som undrar vad ägarna vill ha för att skiljas från detta hus så ligger deras bud just nu på $449,000.
Men det kommer de inte att få, inte av oss i alla fall. Inte som tiderna är nu.

Andra bloggar om:
, och .

11 kommentarer:

Desiree sa...

Vad roligt att få se mer av ert drömhus. Jag förstår verkligen att ni har fastnad för detta hus. Det är ju helt underbart. Men jag tror nog att man skulle kunna pressa priset lite mer. Eftersom ni ändå måste vänta tills ert kontrakt går ut så kan ni ju vara lite coola och se om de kanske sänker priset efter ett tag. Jättehärligt hus.

Sarahs sida! sa...

Vad synd! Det såg verkligen kalasfint ut...
Nya tag i husletandet!
Kram Sarah

Saltistjejen sa...

Oj vilket hus!!!! Ser superlyxigt ut verkligen.
Hoppas att ni får ett hus (detta eller annat) som niv erkligen känner för! Det är viktigt tycker jag.

Victoria sa...

Desiree, Sarah och Saltistjejen: Jag hoppas att vi kan köpa det här huset - vi ska prata med vår mäklare senare i veckan för att se vad bra bud vore. Vi är alltså inte ute ur leken! :o)

Desiree sa...

Jag håller tummarna för att ni lyckas köpa detta hus.

Anne sa...

Åh, vad kul du skickade länken så det gick att se hela huset. Otroligt fint, jag känner personligen att det direkt känns "rätt" bara att se bilderna. JAG vill ju flytta in där :) Skulle gärna ha det huset! Nu med en gång. Haha, jag som just flyttat in i vårt radhus (ett år i april ju)blir ju supersugen på ett "riktigt" hus och att flytta igen när jag ser alla fina hus.
Hoppas ni får detta, oerhört fräscht.

Priset kan ni säkert få ner, tycker ändå det verkar ett rätt bra utgångspris. Inte så farligt med tanke på hur stort och lyxigt det var och området. Men man måste så klart jämföra med vad husen i området kostar för att få en känsla vad som är prisvärt.
Perfekt läge köpa hus nu, med de låga räntorna. Det ryktas ju att FED ska sänka även denna vecka då de har ordinarie möte.
Jag håller alla tummar jag har för att ni får det här!!!!

Lullun sa...

Ojoj, vilket hus. Väldigt amerikanskt i mina ögon. Och förstår priset är högt, men här i Nuuk skulle jag vara glad om jag fick något som var bara lite bättre än ett ruckel för den samma slant... ;-)

Petra sa...

Surfarde runt på bloggar om fina hem och hamnade i Florida! Inte illa! :) Huset ser alldeles underbart ut, jag hoppas allt går vägen för er!

Cara sa...

Snyggt hus må jag säga! Hoppas det blir ert!
Väldigt amerikanskt men det är ju i amerika ni bor. ;-)

*tummar hålles för att priset blir rätt*

aurorabuddha sa...

Vad intressant! Jag gillar att kunna se sa bra hur det ser ut!

Jag hoppas ni kan flytta dit!

Dosiss sa...

Görfint hus! Ligger det m^hända nära Parkland?