2009-08-17

Blä

Den här dagen har visat sig vara en sån där dag där jag likaväl skulle ha struntat i att gå upp.

Jag tog mig samman och ringde till pojkarnas nya läkare, för att se om de hade papprena klara som vi behövde för att kunna registrera dem på skolan. När vi var där i torsdags sa hon jag pratade med att de fått dokumenten, men det var något som skulle göras med dem först innan vi kunde få dem och att jag sulle ringa idag. Nu påstods det att de inte alls hade fått några papper. Efter lite krångel fick jag henne att lova att hon skulle ringa till vår gamla läkare och se om de kunde faxa papprena till dem så det kunde gå lite fortare.

Sen gjorde jag ett försök till på skolan med några gamla papper vi hittat när vi rotade rint i flyttlådorna i helgen. Som väntat blev det tvärstopp. Inga kopior gilldes, det skulle vara original och en gul lapp och en blå lapp från doktorn annars var det tji med registrering. Och skolan börjar IMORGON!!! Skit.

Sen åkte vi till Office Depot för att komplettera materialet som killarna ska ha med sig till skolan (block, pennor, saxar, klister etc) men naturligtvis hade de inte mapparna vi skulle ha. Skit igen.

Bestämde mig för att vi skulle ta en tur hemom innan vi åkte till läkarstationen och gjorde oss lite besvärliga (kanske går det fortare med papprena då?) och det var tur för väl hemma ser jag att mina favvobyxor är helt nedblodade eftersom mensen kommit och jag numera blöder likt Niagarafallen. Skit i kubik.

Nu ger jag snart upp och går och lägger mig.

6 kommentarer:

Marianne sa...

Å pest! Hoppas nu att det löser sig med killarnas papper, att de inte fattar att det är superviktigt!

KARLAVAGNEN sa...

Fy katten! Men du, det finns ett medel som heter Cyklo-F, som hjälper mot riklig mens. Finns absolut ingen anledning att gå och lida! Finns receptfritt på apoteket men svensk läkare kan skriva ut större dos och då blir det billigare. Tranexamic acid is reported as an ingredient of Cyklo-F in Sweden. Det borde finns på amerikansk pharmacy också och receptfritt. Lite surfande hittade jag: Cyklokapron in the U.S. Lycka till med alltihop!

S w e F l o sa...

Ett djupt andetag!!!

Anne sa...

Fy f-n vilken skitdag. En sån där dag man bara vill glömma, dra täcker över huvdet och vänta på en ny morgon.
Kram!

mammigranten sa...

Fy vad trist!
En sak av dem hade ju räckt för att göra dagen trist.
Hoppas morgondagen blir bättre!
Kram

Jenny sa...

Himmel så krångliga de verkar vara i Florida (Iofs kan de vara lika krångliga här kanske, men jag har aldrig flyttat med skolbarn så jag vet inte ;-))! Man skulle ju kunna tycka att flyttar man inom delstaten, och de redan gått i en skola som godkänt dem, så borde det räcka med det. Eller oh, hemst avancerade futuristiska tanke; Tänk om intyg och journaler fanns e l e k t r o n i s k t... ;-D! Hoppas det löser sig snart!! Kram!