2011-01-31

Saker som får mig irriterad en måndagsmorgon


Ett paket salami??
Ja, ett paket salami kan göra mig så förbannad att det bara fräser och sprakar om mig.
Och varför det då, undrar kanske vän av ordning.
Jo, först är det svårt att komma in i paketet. Det finns en sån där särskild flik som man ska dra i så man kan öppna och komma åt sitt efterlängtade pålägg. Men det är inte det lättaste kan jag meddela och det var nära att jag tog till både tänder, sax och kniv för att komma in i paketet. Till slut fick jag upp eländet (utan att blodvite uppstod), men då uppenbarade sig nästa irritationsmoment.

Tittar ni på själva salamin i förpackningen så ligger den ju liksom "på rad" efter varandra. Kan någon vänlig själ tala om för mig varför de har lagt raden så att den översta skivan ligger längst in i paketet?! Nu måste jag ju öppna hela förpackningen för att ta min skiva salami. Är de helt dumma där i salamifabriken eller?!?

Som tur är så är jag ju så övermåttan listig att jag tog ut hela raden av korv och la in den igen, med rätt ände ut, så man lätt kan få sin korv utan att behöva öppna hela paketet först. Ay-ay-ay, vad jag är slug!

Ha en bra dag, kompisar!

8 kommentarer:

Desiree sa...

Jo du jag håller med dig om att det inte är det lättaste att öppna paket med sådana där flikar. Slutar oftast för mig att jag måste ta fram saxen och klippa upp. Ha ha jag har också funderat på varför skivorna ligger som de gör men ett smart tips är att bara vända på förpackningen så att man måste börja ta skivorna baklänges för att det ska bli rätt. Svårt att förklara kanske.
Hoppas du får en bättre start på morgonen imorgon.
Kram!

Familjen Kruger i Sydafrika sa...

Ja, hur tänkte dom där?! Inte alls tror jag! Säkert an man som designat förpackningen ;)

ExPIAtriate wife sa...

Sakert en karl som designat pa forpackning och upplagg och som inte har en susning om hur det fungerar rent praktiskt. Ibland forvanas man! Hoppas du kan njuta av din salami nu! Det sag gott ut!
Kram!

KARLAVAGNEN sa...

Amen to that!

Petra H sa...

Kan bara hålla med, har haft exakt samma tankar om exakt samma salamipaket!!

Mrs Clapper sa...

Hahaha! Jag håller med!! Det är så DUMT att de har radat upp dem på "fel" håll.

Annika sa...

Det där reggar jag ofta på, hur svårt det är att komma in i förpackningar. Jag får slita eller klippa nästan varje ggn. Hur ska det bli då man blir gammal? OCH hur klarar de äldre det hela? Det är ju tom svårt att öppna ett paket skinka, och när jag köper sour creme fr sdafeway får jag alltid skära mig in...
FATTAR att du blev arg. Det brukar jag också bli när småsaker går emot mig.
KRAM!!!

mallan sa...

Tack Vic! Jag kan bara hålla med, det är så dumt så det finns inte.