Kom på att det var länge sen jag hade några recept på sidan, det måste vi genast åtgärda! Det blir ett ViktVäktar-recept, för det är ju det jag håller på med numera.
Lime-Laced Chili Verde with Shrimp
PointsPlus™ Value: 6 Servings: 4
Ingredients:
1 spray cooking spray
1 large raw onion, chopped
1 large sweet red pepper(s), seeded, cored and chopped
1 medium zucchini, chopped
1 clove (medium) garlic clove, minced
2 cups salsa, jarred, green, mild or medium-flavor (1 cup:2,5 dl)
10 oz Baby lima beans, or other brand, frozen, thawed (10oz:280 gram)
2 Tbsp water
2 Tbsp fresh lime juice
1 Tbsp Ground Cumin Seed
3/4 pounds shrimp, medium-size, peeled and deveined (3/4 pounds:340 gram)
Instructions:
Coat a large saucepan with cooking spray and heat over medium heat.
Add the onion, bell pepper, and zucchini; cook, stirring often, until somewhat softened, about 3 to 5 minutes. Add the garlic; cook for 20 seconds.
Stir in the salsa, beans, water, lime juice, and cumin; bring to a simmer.
Cover, reduce the heat to low and simmer 15 minutes.
Stir in the shrimp and cook, stirring occasionally, until the shrimp are pink and firm, about 2 to 3 minutes. Yields about 1 1/2 cups per serving.
Mycket gott! Jag blandade dessutom i den couscous som vi skulle äta till direkt i grytan.
Jag tog också mindre kummin än vad det skulle vara, en dryg tesked istället för en matsked och det blev alldeles tillräckligt för min smak.
2 kommentarer:
Mums både gott och nyttigt :-)
Kram!
Desiree: Jajamen!! Kram!
Skicka en kommentar