2012-04-01

Första april, men det här är minsann inget skämt!

Den här dagen börjar sannerligen inget vidare.
Jag har sovit väldigt dåligt inatt, det har varit katter i sängen, jag har legat illa så det känns som om ryggen är av och så är jag lite orolig för att Johan (som kom hem från London i fredags) ska smitta oss andra med vad det nu är han har (feber, frossa, snuva, hosta, you name it). Dessutom vaknade jag rent okristligt tidigt och kunde inte somna om, på grund av ovan nämnda orsaker. Tvi.

Nåväl.
Nu är jag i alla fall uppe och har läst lite bloggar, planerat frukosten och vad som blr göras idag.

- Ny cykel till Elias ska inhandlas, han har fullständigt kört skiten ur den han har haft och när vi lämnade in den för lagning fick vi till svar att det skulle kosta mer att försöka reparera den än att köpa ny.
- nya laddarsladdar till iPhone/iPad. Den rackarkatten LeeLoo har börjat tycka att det är jättekul att gnaga på just såna sladdar, så nu funkar ingen av mina två som jag har. Johan och också fått köpa nya sladdar, både till Isaks och sin egen telefon (som han blev av med i UK, förresten, den måste har ramlat ur hans ficka någonstans. SURT.)
- Tvätta och stryka. Inga kommentarer.
- Köpa fler "förkylningstabletter" till Johan (och till oss??), det finns några bra om jag naturligtvis glömt vad de heter, men de är typ illoranga som man ska ta på dagen och sen mörkgröna till natten (man blir lite dåsig av dem och sover bättre).

Och jag som hade hoppats att vi skulle kunna gå ut och äta och så gå på bio allihop.
Glöm, glöm.

Men inget blir bättre av att sitta och gnälla.
Sudda sudda, sudda, sudda bort min sura min!!

Hämta ett glas kallt gott vatten och kör på med nästa inlägg i serien "Böcker A - Ö", petar fortfarande med B eftersom jag inte hade läst alt glömt bort handlingen i en av böckerna så jag var tvungen att läsa den (igen?).
B-inlägget kommer alltså snart.

Om frukostomeletten blir god idag med kommer receptet på matbloggen under dagen också.

2 kommentarer:

SweFlo sa...

Du menar Dayquill och Nyquill? Maken lever för sådana när han får förkylningar. Själv låte rjag naturen ta sin gilal gåmg, men maken har ju en MANCOLD och är ju SÅ mycket sjukare så han MÅSTE medicinera sig för att överleva, ha ha! :-)

Vet inte om du visste, men d eflesta apoteken ha rsina egna mycket billiagre versioner av Dayquill och Nyquill, samma ingredienser.

Hoppas du får en bra dag!

Josse sa...

Hrm, jag har också en man som hotar smitta ner oss andra med ngn slags bacill. Jag betackar mig och håller mig borta! Själv har jag lurats lite idag ... Kram!